Uitstekende locatie

Wandelen & Fietsen

Ontdek Zutphen en haar prachtige omgeving op een actieve manier. Via diverse routes kunt u kennismaken met de historie van Hanzestad Zutphen. Ook de fietsroute langs de Berkel is een aanrader. Fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. U kunt ook fietsen huren in het hotel.

Recreatiestrand

Op enkele minuten fietsen van het hotel treft u Het Bronsbergenmeer, een recreatieplas met een speelweide waar u op een warme zomerdag kunt ontspannen, pootje baden en zwemmen. 

Musea & Ateliers

Ontdek de mooiste portretten, beeldhouwwerken en stadsgezichten!
Onze tips: Het Henriette Polak Museum en het Stedelijk Museum Zutphen en Museum More in Gorssel. 

Theater en film

Combineer uw verblijf met een fijne avond uit naar de bioscoop of het theater. Voor een spannende, komische of ontroerende film bezoekt u Cinemajestic of Filmtheater Luxor.

Met Theater Hanzehof bezit Zutphen een prachtige oude concertzaal en een moderne nieuwe schouwburg in één complex, aan de rand van de oude binnenstad.

Speciaal voor kids

Bij Bal-lorig kunnen kinderen t/m 12 jaar naar hartenlust klimmen, klauteren, glijden, springen en nog veel meer. In de wijk Leesten-Oost ligt Canyon, één van de grootste skateparken van Europa. Pitch & Putt Golf in Bussloo is door de holes met korte afstanden toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Of wat dacht u van een bezoek aan Kinderboederij De Schouw?

Meer tips?

Bezoek www.achterhoekagenda.nl voor alle activiteiten, evenementen, recreatie, kunst, cultuur en musea in de Achterhoek.