Massage & Yoga

Voor een heerlijke ontspannende massage of yogales hoeft u het hotel niet uit. Inntel Hotels Resort Zutphen biedt ook een heerlijk yoga arrangement. Op basis van beschikbaarheid kunt u de volgende massages via de receptie reserveren:

Inntel Hotels Resort Zutphen - Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Uw lichaam en geest komen weer in balans na deze massage. Er wordt gebruikt gemaakt van harmonieuze grepen in een rustig tempo zodat uw lichaam ontspannend tot rust komt.
Duur: 30 of 60 minuten • Prijs: € 35,- resp. € 65,-

   

Focus op Fit 

Boek een personal training  tijdens uw verblijf. Aan de hand van een telefonisch intake gesprek wordt een plan van aanpak opgesteld. Tijdens uw verblijf krijgt u een uur gerichte begeleiding van een personal trainer en een leefstijl en trainingsadvies voor de komende periode mee naar huis.    

Duur: 1,5 uur inclusief  een massage van 30 minuten • Prijs: € 75,-

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Yoga

Yoga

Iedere zondag om 10.30 uur kunt u meedoen aan een Vinyasa flow yoga inlooples, een vloeiende vorm van yoga waarbij zowel lichaam als geest versterkt worden. De yogales kunt u uitbreiden met een salade & drankje in de Brasserie en toegang tot zwembad en sauna. Graag zaterdag voor 17.00 uur opgeven bij de receptie.
Duur yogales: 1,5 uur • Prijs € 7,50 p.p.  • Toeslag lunch & spa  € 10,- p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Pilates

Pilates

Een bewegingsvorm die helpt om alledaagse stress los te laten en zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Een uitgebalanceerde serie oefeningen zorgen voor een goede houding en kan rugklachten voorkomen.>
Duur: 1,5 uur • 4-10 personen • Prijs: € 7,50 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage kan helpen om herstel te bevorderen bijv. wanneer u last heeft van verhardingen in spieren of spiervermoeidheid. Deze massagemethode is zeer effectief voor zowel sporters als niet-sporters!
Duur: 30 of 60 minuten • Prijs: € 35,- resp. € 65,-